Bjud dina vänner på sockerdricka

Du vet inte vem som kan tänkas dyka upp. Då är det viktigt att det finns drycker som passar alla. Med sockerdricka kan det aldrig gå fel. Du kan hälla det i bålet.

Alla gillar sockerdricka

smaksatt

Sockerdricka är det naturliga valet för läsk. Kanske den svenskast av alla drycker. Den läsk som finns att köpa idag har inte riktigt samma smak som den klassiska.

Vuxna som barn gillar den. Den är enkel att tycka om. Om du köper på flaska kanske den blir lite för söt. Då kan du istället välja att göra egen läsk och skapa sockerdrickan med mindre socker.

Du kan göra egen läsk med Aromhusets läskkoncentrat som innehåller mycket mindre socker än vanlig läsk. Prova också Aromhusets egen serie. Du hittar dem hos ALLT-FRAKTFRITT.SE.

I butiken säljs läsk men du kan köpa koncentrat

Det har aldrig varit enklare att göra egen sockerdricka. Skapa ditt eget bubbelvatten på nolltid. Så styr du över smaken. Det kan också sitta fint då du ska använda sockerdrickan till ett bål.

Sockerdrickans unika smak kommer från päron och citron. Länge var det Saturnus som var nummer 1 inom sockerdricka. Aromhuset använder den smaken idag.

En bål som bara smakar läsk är inte särskilt god. Genom att skala ner på koncentratet så har man löst problemet. Sen kan du blanda på. Bål med alkohol i ska inte drickas av barn.

Hur mycket mineralvatten med smak dricker du?

Sockerdrickan får oftast stryka på foten när vi minskar sockerkonsumtionen. Det finns andra sätt.

Om det är smaken du gillar så bör du satsa på ett koncentrat som Aromhuset, som har 80% mindre socker än i köpta läskedrycker.

Aromhuset motto är “som det skall smaka” och de är idag bäst på läskkoncentrat.

Du kan dricka smaksatt mineralvatten utan bekymmer. Läskkoncentrat Socker är inte bra i för stora doser, annars är det ingen fara. Det hela beror på hur ofta du får i dig sockret och hur mycket. Om man inte äter så mycket socker blir man bättre på att känna smak.

Servera din hemma läsk på ett snyggt sätt

Presentationen är avgörande. Den läsk du gör hemma kanske ser mindre proffsig ut? Det kan smaka bra ändå. Servera i egna glas.

Om du vill kan du servera från en kana, men det ser kanske inte så bra ut? Experimentera lite med hur du kommer att servera sockerdrickan. Garnera gärna.

Det här är en klassisk smak som går väl ihop med citron. Det är bara fantasin, och smaken, som sätter gränserna. Det livar upp lite extra.