Antibakteriell spray klarar mer än du tror

Köp gärna hem en antibakteriell tvål. Många oroar sig för att handspriten ska ta slut. En bra handtvål är allt du behöver. Inget hem är komplett utan en antibakteriell spray.

Den bakteriedödande spray kan användas till det mesta. Kom ihåg att det inte är istället för handtvätt. Det är klart att du ska ha en bra antiseptisk tvål på handfatet.

Det går inte att helt bakteriesäkra ett hem. Plast och corona är ingen bra kombination. En antibakteriell spray ger dig ett bra skydd.

Få ett bra skydd med bakteriedödande spray

Bakteriedödande spray kan användas där du tycker att det behövs. Sprayen dödar virus och bakterier snabbt och enkelt. Dörrhandtagen har ofta många bakterier på sig.

Tänk dig att du står och gnider in dina händer med desinfektionssprit för att sedan öppna en dörr som en Corona-smittad person just har tagit i. Dina händer är smittbärare igen. Du kanske även kommer åt olika kroppsöppningar.

Använd därför ytdesinfektion på dina dörrhandtag. Använd handskar om du är ute. Särskilt när det gäller corona.

Använd en bakteriedödande spray

Om du har en spray med handsprit mot virus kanske du tänker att du kan använda den också för att döda virus på handtag och andra ytor. Några av våra mest vanliga bakterier och virus överlever handspriten. Man har visat att antibakteriell ytdesinfektion fungerar.

Det allra bästa är att använda en bakteriedödande antibakteriell spray som är lätt att spraya med. Sprayen kommer åt överallt. Använd produkten där du tycker att det behövs.

pandemi

Om du står i ett läge där du måste ta i ett föremål utan handskar är det ju väldigt bra om du har en bakteriedödande spray med dig i fickan eller väskan. Spraya där du finner det lämpligt.

Det finns ingen vits med att överanvända

Personer i din närhet kan ha influensa. Om du har bra produkter hemma så är du skyddad på ett bra sätt. Få in en bra rutin och använd antiibakteriel handtvål och bakteriedödande spray flera gånger per dag så räcker det gott och väl!
Många kunder gillar Smittstopp. Finns på nätet.