Allt-fraktfritt.se producerar samt saluför Violtabletter e-juice till e-ciggen

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Violtabletter.se.

e-juice

Den juice man blossar i e-cigg kallas för e-juice eller e-vätska. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man tillverkar e-vätska genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Violtabletter smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-juice sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Konceptet heter Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

E-cigaretter har blivit det lätta sättet att lägga av med att tobaksröka. Rökaren blir vejpare, en som röker nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-ciggen.

E-vätskan som ångas till rökliknande ånga i e-ciggens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Fruktsmaker, karamell-smak, maträtter, kakor och kryddor är vanliga.

Violsmak, ren och blommigt angenäm är hur Viol halstabletter smakar. Svensk kvalité baserad på 40 års kunskap är någonting vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

Aromer för e-vätska har vi framställt åt ett bolag i UK i flera år redan. Med hjälp av våra flavours med ren och god arom expanderade vår köpare i UK stort.

Vi vill gärna leverera till alla återförsäljare. Fabrikanter får gärna inhandla våra flavours, Glycerin och PG och själva mixa.

Nikotinvätska i diverse styrkor finns också, så klart TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en producent i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Mer än två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB flavours, essenser och extrakter till allt från läskedryck till kaffe.

70-80% är export till alla kontinenter. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Sukralose, ett sötmedel tillverkat av strösocker som skakar som strösocker, är en aktuell produkt.

Läskkoncentrat med originalsmak finns både sötad samt totalt sockerfri. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja endast on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.