Allt-fraktfritt.se är en Webshop som nu utökats med ett sluta röka urval bland annat med den populära FillUp aromen Smörkaramell med mint.

På webben, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Karamell med mint Shake N´ Vape e-juice.se.

vape

E-juice eller e-juice kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigaretter. FillUp systemet består av att man blandar 2/3 arom med 1/3 basvätska med eller utan nikotin för att mixa egen e-juice med den nikotinhalt man vill ha.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Därefter tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att erhålla önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Genom kraftig skakning eller snurrning blandar man därpå aromen och basen till ångfärdig e-vätska. Shake N´ Vape heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

Det senaste sättet att sluta tobaksröka är med e-cigg. Rökaren blir vejpare, en som blossar nikotinhaltig, ofta smaksatt, ånga.

Många går över till e-cigaretter för att tobaksröken dödar varannan tobaksrökare.

Vätskan (e-juicen) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Tobakssmaker är populära i början hos vejpare men brukar efter hand bytas mot arom av olika godis, halstabletter, tårtor, bärblandningar och frukter eller komplexa blandningar.

Den nya FillUpen Caramint har en smak av Gammaldags mintiga smörkarameller. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden numera är ifrån Kina med olika etiketter, menar bolagets vd Gert Strand.

Vi har levererat smaker till en Premium e-juicetillverkare i UK i många år. Våra aromer satte verkligen fart på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

E-cigarettbutiker, webbshoppar och postorderföretag – ja alla företag och även grossister – är välkomna att bi återförsäljare. Vi kan utföra allt från formgivning till personliga varumärken och smaker till kunder.

Högsta kvalitet nikotinvätska finns oxå i utbudet. Helt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det vanligen använda kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som låter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Företaget Gert Strand AB i Svedala har tillverkat aromer sedan 1974 och är kända på grund av sin kvalitet över hela världen.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Sukralose, ett sötmedel gjort av socker som skakar som strösocker, är en populär vara.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även helt sockerfria. Läskkoncentraten har varumärket Aromhuset och sälja bara on-line.T.ex. på allt-fraktfritt.se.