Allt-fraktfritt.se tillhandahåller en ny svensk Shake N´ Vape e-juice med arom av Blåbär.

På nätet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, finns nu svensktillverkad Blåbär FillUp e-juice.se.

vape

E-juice är den vätska man blossar i e-ciggen i stället för att blossa tobakscigaretter. Genom FillUp-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Man gör e-vätska genom att börja med denna flaska, fylld till 2/3 med Blåbär smakämne. Basvätska 10 ml sätts till för nikotinfri e-vätska, för nikotinhaltig e-vätska sätter man till nikotinbas av önskad styrka.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Shake N´ Vape är det internationella namnet på FillUp – skaka och vejpa.

Det är enkelt att sluta röka tobak med e-cigarretter för det är nästan samma sak. Man fortsätter röka, men röken ersätts av ånga från e-vätska som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin rökning så det är många som byter röka av eldade tobaksblad och papper mot smaksatt ånga.

Vätskan (e-vätskan) man blossar (ångar) i en e-cigarett kan smaksättas med i det närmaste vad som helst.

Vanliga smaker på e-vätska är glass, vilda bär, fruktblandningar och läsk.

Den nya FillUpen Blåbär har en smak av Blåbär. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalitet uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en fabrikant i UK i åtskilliga år. Vår kvalitetsarom hjälpte företaget i UK att bli ett av de största och deras köp bara ökar.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverkare i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Över 2 gånger ordinär kvalitet kinesiskt nikotin. Nikotinsmaken är ren och gillas av vejpare.

ecigg

Etablerat 1974 i Malmö och numera placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB aromer, essenser och extrakter till allt från lemonad till spritdrycker.

Den stora delen av företags omsättning är export world-wide. Bolaget tillverkar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör samt candyshots. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

Läskkoncentrat finns både klassiska samt sockerfria och är smakmässigt unika. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.