Gör din egen fruktsoda med kolsyra i en läskmaskin

En varm sommardag, eller en långtråkig vinterdag, så kan det sitta riktigt fint med läsk. Fruktsoda är fortfarande populärt. Det är tufft för utländska märken att mäta sig i konkurrensen.

Du kan göra egen Fruktsoda i en läskmaskin. Om du vill ha Aromhusets produkter då ska du leta hos allt-fraktfritt.se.

Det bubblar av kolsyra

sodastream

Utan kolsyra är det svårt att få till någon läsk. Ljudet spelar stor roll. Tänk bara på känd läskreklam och hur man förstärker det där ljudet av bubblor som rör sig i drycken.

Ljudet kan återskapas i ditt kök. Du kan dricka läsk varje dag om du vill. Det blir billig läsk som kommer att ha den smak som du vill ha. Om det är fruktsoda så ska du köpa den här smaken.

Det finns flera smaker att välja bland

Prova dem alla. Det finns även essenser för julmust. Du behöver inte längre acceptera påskmust som julmust. Den är fräsch och kommer direkt från maskinen.

Kanske passar det med lite fruktsoda idag? Läskkoncentratet installeras direkt i din maskin. Våga prova och upptäck vad du gillar.

Det går att njuta lite mer av mineralvatten i vardagen med hjälp av smakessenser, Aromhuset har 25 smaker. Så mycket mer än bara läsk. En svagare smak ger mindre socker.

När det ska vara sött

Därmed inte sagt att hemma läsk inte kan smaka precis som butiksläsk. Den kan faktiskt smaka bättre. Aromhusets fruktsoda innehåller 80 % mindre socker. Otroligt!

Du kan dra på ordentligt med smakerna om du vill. Men se till att du använder läskkoncentrat som håller hög kvalitet.

Tyvärr har alla stora fabrikat, även SodaStream och AGA, valt att använda billiga syntetiska sötningsmedel. Man köper en gång sedan aldrig mer. Men Aromhuset har läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka. Köp det hos allt-fraktfritt.se.

Välj rätt smak för rätt tillfälle. Du kanske tror att Champis och fruktsoda är samma sak?

Har du bjudit på hemmagjord läsk någon gång?

Du kan kolsyra om du har en läskmaskin. Förpackningen behöver du inte skämmas för. Det är ju så kul med egen läsk. Du hjälper miljön också.

Fråga om den du ska bjuda vill ha en särskild smak. Det är inte omöjligt. Kanske har du den smaken hemma och kan bjuda på den. Du blir en värd som inte liknar andra.

Se med andra ord till att du alltid kan ordna med den typ av läsk som du vill ha hemma. läskkoncentrat Det ångrar du inte. Inte någon gång.