Märk produkter med egna klistermärken

När en produkt har paketerats så behövs det märkning. På en etikett kan det exempelvis stå namn och innehåll. Det är oftast bara klistermärken som sitter korrekt.

KÖP rätt sorts ETIKETTER. Då går märkningen enklare. Om du använder den senaste tekniken behöver du inte anlita tryckeriet.

Det finns ett KLISTERMÄRKE för alla situationer

Du får inte slarva med valet av klistermärken. allt-fraktfritt.se är valet nummer 1 när det gäller att köpa etiketter. Det går att använda etiketterna på ett så smidigt sätt så du minskar på svinn.

Färgutskrifter i högblank fotokvalitet gör man med en Epson7500G. Den är dyr att köpa in men billig i drift. Med bra märkning kan du sälja fler produkter.
Direktermoskrivare Brother P-Touch ger svart bläck på vitt papper. dustin.se säljer etiketter på nätet.

Men med utseendet kommer man inte långt. Designen är viktig. Om det ser för amatörmässigt ut kan din försäljning gå ner. När etiketten är färdig kan den användas överallt.

Etiketter som är tydliga framstår som mer logiska

etikettdispenser

Utan korrekt etikettering vet man ju inte vad som finns inuti. En kartong kan ses som lite lättare då de flesta klistermärken kommer att sitta bra på kartong. Det är inte alltid samma sak då man ska applicera etiketter på glasmaterial.

Etiketter finns att köpa på rulle. De har ett material som stämmer väl överens med produkten som märks. Färgerna kommer inte att bli lika utblandade.

Applicera direkt på materialet

Allt du behöver för att skriva ut klistermärken är en etikettskrivare. Dessa kan sedan matas in i etikettmaskinen som används för etikettering. Det är enkelt att lära sig.

Du behöver inte leja ut arbetet. Du tjänar in tid.

Det kan nämligen bli enklare att klara av specifika behov som till exempel att man behöver flera olika varianter eller språk av samma etikett. Speciellt om man vill ha alla på samma etikettrulle. Om du ska köpa etiketter kan många detaljkrav leda till att etiketterna blir dyrare.

Med en egen etikettmaskin och etiketter som håller hög kvalitet så får man fina resultat. Då kan man hålla deadlines. Om det blir extra stressigt kan man ta in extra personal.

Det går snabbt att lära upp ny personal. Det är en stor fördel och något som gör att alltfler företag ser möjligheten med att klara etikettering själva.