Hur blir jag av med coronavirus?

Produkter mot coronavirus är eftertraktade just nu. Några enkla medel finns det ändå. Det hela börjar med smart handtvätt.

Vet du hur du ska tvätta händerna på bästa sätt?

Handtvätt mot coronavirus är a och o. Dels ska du ha en bra antibakteriell tvål och dels måste du veta hur du ska använda den. Du måste låta tvålen verka.

Applicera både antibakteriell tvål och spray. Tvätta händerna i 20 sekunder. Därefter sköljer du av händerna med vanligt vatten. Den bakteriedödande tvålen ersätter handspriten.

Använd bara rena handdukar. Prova gärna med engångsservetter som du sedan slänger. Använd det som känns rätt för dig.

Om du har otur så kan coronavirus finnas på jobbet

Allt måste desinficeras. Du kan ju ha tvättat dina händer noggrant för att sedan på en gång få virus på dem från ett handtag. Om man samlas kring badrummen kan det vara extra aktuellt.

Nu vet man att coronavirus överlever i flera timmar och kanske dagar. Forskare säger att det rör sig om upp till tre dagar. Med en antibakteriell spray för ytdesinfektion kan du ta hand om alla ytor som du kommer i kontakt med. Så lätt är det.

handsprit

Glöm inte bort att spraya på sådant som kommer från butiken. Sprayen kan användas överallt. Produkter mot coronavirus är så enkel att använda.

Tänk efter före

Man kan äta C-vitamin i förebyggande syfte. Man kan köpa det i pulverform också.
Ett gram per dag räcker för de flesta. Oftast gör det nytta långt tidigare. Det kan vara andra nivåer om du blir smittad.

I Sverige har man förbjudit kolloidalt silver som kosttillskott men i USA kör man på som vanligt. desinficera Meningarna går isär om det fungerar, den som vill veta mer kan söka upp Dr. Dr Annika Dahlkvist är en känd debattör i ämnet.
Du kan spraya kolloidalt silver på grönsaker och frukt. Dödar alla virus. IONplus säljer som smör.

Anders Tegnell uppträder i TV och berättar ständigt hur bra allting är och ger goda råd och framstår som en superexpert. Till skolor och förskolor utfärdar man rekomendationer som är omöjliga att följa. Det är bäst om du kan hosta i armhålan.
Nu vet man att coronaviruset kan leva mycket länge. Det så Anders Tegnell för 10 år sedan. Använd sunt förnuft och ta med lite näsdukar eller servetter. Var kritiskt till tips och råd. https://www.expressen.se/nyheter/lakare-och-krisexperter-rasar-mot-folkhalsomyndigheten/

Är ansiktsmasker vägen framåt?

Det finns mängder av produkter mot coronavirus. Om du använder handskar ute så har du ett bra skydd. Vissa produkter är inte virustäta. Rör inte vid ansiktet. Då kan du få coronavirus.

Om inte masken är tät så gör den ingen nytta. De enklare varianterna skyddar inte mot coronavirus. De produkterna är lika effektiva som en halsduk.

Tänk på hur du använder händerna. Använd rätt handdesinfektion så är det ingen fara. Särskilt om du samtidigt är noggrann med att inte pilla dig i ansiktet när du inte är säker på att dina händer är rena.