Allt-fraktfritt.se tillverkar samt säljer Jordgubb e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Jordgubbar.se.

e-vätska

E-vätska eller e-vätska kallas den juice man blossar (ångar) i e-cigaretter. Shake N´ Vape systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och smak hen vill.

Man tillverkar e-juice genom att starta med denna flaska, fylld till 2/3 med Jordgubbar smakämne. Användaren sätter sedan till 10 ml nikotinbas med önskad nikotinstyrka – eller basvätska utan nikotin.

Därefter blandas vätskorna genom skakning eller snurras med borrmaskin. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Ångan från e-ciggen eller jättestora e-ciggen – moddar – är nikotinhaltig och oftast smaksatt.

E-cigaretter har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

E-juicen som ångas till rökliknande ånga i e-cigarettens vaporizer kan smaksättas med i stort sett vilken arom som helst.

Smak av tårtor, frukter, tobakssorter, drycker och glass förekommer ofta.

Jordgubbar förväntas bli aktuell då den har en god smak av Jordgubbar som nyss plockats. Efter 40 år med aromer blir det kul att leverera även e-vätska säger företagets vd Gert Strand.

I Storbritannien har en premium e-juicetillverkare beställ aromer från oss i åtskilliga år. Med hjälp av våra flavours med ren och aptitlig smak expanderade vår kund i UK rejält.

Vi vill gärna leverera till e-cigarettbutiker i Sverige, webbshoppar och postorderföretag. Kunder som vill ha egna varumärken kan erhålla det.

Högsta kvalitet nikotinvätska existerar oxå i utbudet. Vi utgår från totalt ren nikotin tillverkad i Europa.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

e

1974 startade Gert Strand företaget i garaget, numera är det en livsmedelsindustri som levererar aromer samt essenser över hela världen.

70-80% är export till alla kontinenter. Bolaget producerar också konsumentförpackningar av essenser för sprit, likör och candyshots. Aromer för kolsyrat vatten är stort, finns i 25 smaker.

80% lägre socker i läskkoncentraten och en serie totalt sockerfria är andra populära produkter som smakmässigt står för sig själva. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, som bara marknadsförs på webben.T.ex. på allt-fraktfritt.se.