Allt-fraktfritt.se är en internetbutik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak urval bland annat med den populära Shake N´ Vape smaken Nyplockade hallon.

På internet, t.ex. i butiken allt-fraktfritt.se, hittar du nu svensktillverkad Nyplockade hallon Shake N´ Vape e-vätska.se.

diy

E-vätska eller e-juice kallas den vätska man blossar (ångar) i e-ciggen. FillUp systemet gör att vejparen kan få den nikotinstyrka och arom hen vill.

En Shake N´ Vape består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Man fyller nikotinbas av önskad 10 ml i flaskan tomma 1/3 för att få en e-juice, vanligen med nikotinstyrka 3 mg/ml för stora e-cigg eller 6 mg/ml för vanliga e-ciggen.

Smaken och nikotinbasen skakas sedan tills den är helt blandad, eller snurras med en e-juicesnurra. FillUp heter Shake N´ Vape eller Shortfills på engelska.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att röka tobak som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Rökaren byter tobaksrök med nikotinhaltig ånga, oftast med arom.

E-cigg har ökat explosionsartat, det finns idag e-cigarettbutiker i de flesta städer, för av tobaksrök dör 50% av rökarna.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Fruktsmaker, godis-aromer, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Nyplockade hallon förväntas bli populär eftersom den har en god arom av Nyplockade mogna hallon. Gert Strand, bolagets vd, menar att det blir intressant hur Svensktillverkad kvalité uppfattas mot det som finns idag, där det mesta är tillverkat i Kina.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Private Label kan vi även tillverka.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Totalt ren nikotin, tillverkad av ett laboratorium i Europa, utgör basen.

Livslängden på detta nikotin är mer än dubbelt så lång som på det mestadels brukade kinesiska nikotinet. Smakupplevelsen är uppskattad av vejpare.

Gert Strand AB etablerades 1974 och har blivit en av världens ledande tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier och annan livsmedelsproduktion.

Merparten av företagets tillverkning går på export. Många varor tillverkas i konsumentförpackningar. Läskkoncentrat med 80% mindre socker, även osötade är en stor produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker och även helt sockerfria. Dessa saluförs enbart on-line, t.ex. på allt-fraktfritt.se.T.ex. på allt-fraktfritt.se.