Testa Dolce gusto och kaffemaskin kapslar!

Bli din egen barista. Dolce gusto gör det möjligt. Idag är det många som njuter av en Dolce gusto med kaffemaskin kapslar dagligen eller till särskilda tillfällen.

nespresso

Dolce gusto har sina egna kapslar. Varje kaffekapsel ger en kopp. Välj hur du vill ha det. Du kan göra choklad också.

Lär dig hur en Dolce gusto bryggare med kaffemaskin kapslar fungerar

Dolce gusto kräver speciella kapslar. Det är upp till dig. En ny smak för varje dag.

Om du ökar vattenhalten så blir smaken svagare. Läs doseringsmängden på kapseln. Aldrig har det varit enklare. Glöm inte bort att placera en kopp där kaffet kommer ut ur maskinen!

Det är klart på nolltid. En kapsel blir en kopp. En större kopp kan kräva två kapslar eller flera. Det går inte att använda samma Dolce gusto kapsel till flera koppar, det blir för vattnigt!

Varför ska du köpa en Dolce gusto maskin?

Kapslar kaffe passar för de allra flesta. De är enkla att hitta. Du har träffat rätt med en Dolce gusto. Bjud gärna dina gäster på det.

Vissa maskiner har skummad mjölk till KAFFEKAPSLAR MASKIN. Det är så smart att du får mjölken på köpet.

Så lätt är det!

Du kan göra Dolce gusto med en KAFFEMASKIN MED KAPSLAR. Det är få knappar som behövs.

Kaffet är aldrig långt borta med Dolce gusto. kapslar till caffitaly Så enkelt, så roligt. Kapslarna kan det vara lite klurigare med.

För bästa resultat måste kaffeapparaten hållas ren. Det kommer nämligen att få betydelse för hur ditt kaffe smakar. Utveckla en rengöringsrutin för maskinen. Då lär du slippa problem med smaken för att kaffemaskinen inte är rengjord.