Så här enkelt har du aldrig TAGIT BORT DÅLIG LUKT förut

Många svenskar lider idag av fotsvett. För vissa fortsätter problemet även på sommaren.

Men du ska inte skämmas för fötter som luktar fotsvett, det här är trots allt en del av livet. Idag finns det spray som du kan använda dig av för att bli av med dålig lukt. Sprayen kommer att se till att skon inte längre stinker.

yocoair

Genom allt-fraktfritt.sehar 2 sprayer i sortimentet. Den ena varianten heter Luktstopparen och kan användas på kroppen. Den tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor som det inte går att göra något åt

Det finns förstås äldre skor som är så slitna och smutsiga att inget kommer att hjälpa. Men du kan försöka att behandla dem med luktborttagare. Frågan är bara om du verkligen vill kliva omkring med skor som förvisso inte luktar fotsvett men som ändå ser sorgliga ut.

När färgen försvinner från skorna är det nog ett tecken på att det är dags att skaffa nya. Allt måste kastas tillslut. Det gäller skor med. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns lite olika typer av spray som är till för att få bort röklukt och svettlukt. De finns såklart produkter som håller en lägre kvalitet. Luktstopparen är att lita på. Skorna håller sin goda kvalitet.

Sprayer ska användas direkt i skorna som luktar illa. Spray ett lager. Det behövs inte mer. Vänta bara på att sprayen torkat. När du sedan tar på dig skorna så ska du slippa känna svettlukt.

Om lukten fortfarande är kvar

Om du använder dig av en bra spray för att ta bort dålig lukt men ändå känner att det stinker så kan det finnas fler anledningar till lukten. Ta en titt på vilken typ av strumpor du använder dig av. Om de är av 100 % bomull så är chansen större att du slipper lukt.

Det är också viktigt att byta strumpor. Använd nya strumpor varje dag. få bort fotsvett Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Fötterna får inte heller glömmas bort. Glöm inte att tvätta fötterna. Luktstopparen kan även användas direkt på fötterna.

Om du glömmer fötterna men behandlar skorna så blir det ju inte bättre.