Prova gärna att städa med bikarbonat det finns även att köpa som bikarbonat storpack

Sluta att leta efter olika medel. Jobbet blir gjort med bikarbonat, snabbt och smidigt. Bikarbonat bakpulver är helt fantastiskt på så vis att det är effektivt men säkert då du städer.

Bakpulver måste användas i stora mängder om det ska städas med hemma. Om du vill spara ännu mer pengar så ska du köpa bikarbonat storpack för maximal vinst.

Gör rent i diskhon med bikarbonat på några minuters tid

Pulvret är väldigt mångfacetterat. Så rent har det aldrig varit tidigare. Om du har en gammal rostfri variant vet du att den ändå kan börja se lite rostig ut runt hålen.

Det här löser du lätt genom att sprida ut bakpulver eller kanske lite natriumbikarbonat i diskhon och sedan hälla lite vinäger på detta. Processen startar direkt. Blandningen blir som en smet.

Se sedan om rosten har försvunnit. Efter att du har sköljt av i diskhon kan du torka med vanligt hushållspapper. Du kommer att bli nöjd.

Ser kaklet i badrummet trist ut kör du på bikarbonat städning

bröd

Bikarbonat hjälper dig i städningen helt enkelt. Hitta en teknik som funkar för dig. Många väljer att blanda ut det med lite såpa.

Ytorna har aldrig varit så rena förut. Gör en ordentlig blandning på en gång. Sedan är du igång med städningen i hela bostaden. Spraya med kaklet när du vill spola bort massan.

Städa madrassen med bikarbonat

Det är inte fråga om bikarbonat istället för bakpulver utan om att alltid ha detta dundermedel hemma i stora mängder! Prova att applicera bikarbonat på ofräscha madrasser.

Börja med att ta bort lakanet från madrassen så att du kommer åt med bikarbonat soda direkt mot madrassen. Medlet måste sedan göra sitt. natriumvätekarbonat köpa Sedan är det rent.

Städa bort eventuella rester som kan finnas kvar. Inga problem. Resultatet kommer att bli kanon.

Mattorna blir som nya med bikarbonat på

Du kan behandla soffor också. Testa redan idag.

Lägg i lite lavendel så luktar det godare. Se utbudet i din butik.

Nu finns även bikarbonat storpack även i storpack

Om du ska städa ett helt hus så krävs det en del. Om du har halsbränna så är det ju skillnad. Anledningen till att du ska köpa bikarbonat storpack är att det är mer för pengarna.

Genom att köpa bikarbonat storpack kan du spara pengar och det är ju också bra. Kolla om din butik har det. Du kan hitta det online.

Den mest naturliga städningen

Det innehåller inga kemikalier. Medel som bikarbonat måste blandas ut med andra saker först.

Späd ut med ättika eller något liknande. Tillsätt gärna någon blomma också. Prova med lite citron.

Kanske kan du komma på smarta kombinationer med det som du har hemma just nu. Med lite fantasi så kommer man långt.

Städa med bikarbonat

Du kan anpassa lukten av medlet. Vinäger är klart trevligare än Klorin om man säger så.

Du blir inspirerad i din städning. Det är klart bättre än alternativet. Våra djur mår också bättre av bikarbonat framför kemikalier. Prova bikarbonat storpack nästa gång som du ska städa.