När du behöver grape tonic som groggvirke för festen

Du glömde ingredienserna och gästerna börjar dyka opp. Kanske stressas du till att hälla i ren vodka? Du kan göra goda drinkar med Sodastream.

Så blandar du grape tonic med Sodastream

Sodastream kan göra groggvirke men du måste ha alla ingredienser med i blandningen. Ju förr du löser det desto bättre. Vänta inte på bokningar.

grape

Genom att använda essenserna på rätt sätt kan du göra goda drinkar med eller utan alkohol. Med koncentrat kan du verkligen styra drinkarna i rätt riktning. Allt du behöver är rätt maskin sedan är du igång.

Ha maskinen på stand-by. Hör med gästerna vad de vill dricka. Om någon vill ha grape tonic är det bara att servera det. Lev upp till förväntningarna utan att ha kylen full.

För sockerfritt finns Aromhuset Indian Tonic, särskild god att blanda med gin. Prova att blanda hälften Tonic och hälften sockerdricka.

Ha alternativ för barnen

grape tonic går även att servera alkoholfritt. De passar alla som inte vill dricka alkohol.

En läskmaskin kan göra mer än bara drinkar. Bunkra upp med flera olika läskkoncentrat inför festen. Föräldrar blir ju också glada av att veta att egen läsk som görs i en Sodastream läskmaskin kan vara så mycket nyttigare.

Du köper Aromhusets produkter hos allt-fraktfritt.se. Med Aromhuset får du bara äkta vara.

Om du har ett lager kolsyra hemma är du alltid förberedd. Kolsyran tar alltid slut när den mest behövs. Vikingsoda och AGA har vanligtvis en något lägre prisbild. Ofta på Rusta och ÖB.

Om du vill kan du även seriekoppla maskinerna med särskilda kopplingar. Då blir kostnaderna ännu lägre.

Tänk nytt

Mineralvatten kan smaka väldigt gott med någon fiffig essens. Du kan kombinera lite som du vill. Med tiden så märker du vad som passar bra ihop. Fråga folk du känner om råd och tips.

Vissa vill ha si andra vill ha så. Om du har en läskmaskin kan du även experimentera med vin. En del tycker att det är trevligt med lite mousserande effekt så det är inte helt dumt att blanda vinet med lite bubbelvatten.

Bål och läskmaskiner går bra ihop. Skapa smaker som du vill. Färgen fixar du till direkt. gin och grape tonic recept Om bålet tar slut är det bara att fylla på det igen. Starta bara läskmaskinen igen.

Du blir inte beroende av din lokala butik. Så fort du ska ha fest är det bara att ta fram essenserna. Det kan bli en spontan groggfest. Du kommer att ha allt som behövs för att lyckas.