Kan man använda askorbinsyra till hårblekning?

Du kanske redan vet vad askorbinsyra är för någonting? Kan jag verkligen bleka håret på det viset? Visst kan man bleka med askorbinsyran, men det är viktigt att förstå att man inte får samma resultat som med en kemisk blekning.

askorbinsyra

Den som har känsligt hår ska använda mindre av medelet

Om du ofta byter hårfärg så vet du att det sliter på håret. När du låter håret återhämta sig så kan du ändå köpa askorbinsyra för framtiden.

När du använder askorbinsyra så är du skonsammare mot sitt hår. Det låter lite galet men det kan vara värt att prova.

När du får grönt hår

Det kan ju vara trist att få grönt hår. Det kan ha olika förklaringar. Håret kan bli grönt av klor. Med lite askorbinsyra så kan du lösa det. Det gör så att din naturliga hårfärg återkommer.

C-vitamin är bra för så många olika saker

Askorbinsyra kan behandla så mycket annat. Med c vitamin mat så mår man bra.

Hur kan jag använda c-vitamin? C-vitamin stärker immunförsvaret.

Det är inte allt.

Många drömmer om en vacker hy

C-vitamin finns i pulverform också. Ta en liten nypa av askorbinsyra och blanda med vatten för att sedan applicera i ansiktet. Detta görs innan du sminkar ansiktet. Du får en hy som ser bättre ut.

Hos allt-fraktfritt.se hittar du det du behöver.se) om askorbinsyran skall användas invärtes och utvärtes, även till håret.

Vilka anledningar man har till att köpa askorbinsyra varierar. En burk räcker till mycket. cvitaminer Håret håller rätt ton och förblir starkt och fint, ansiktet får en helt ny lyster och så kan man ju göra rent i hemmet med syran och hålla sig frisk genom att äta den, det är c vitamin. Denna produkt behövs i alla hem.

Det är viktigt att askorbinsyran håller en bra nivå. Om den blivit gul är den förstörd. Den kostar inte mycket pengar.