Dessa är symtomen för smittats av coronavirus

Det luriga med coronavirus är att du kan ha det utan att ens veta om att du är smittad. coronavirus har blivit ett nytt ord som alla känner till. Inledningsvis trodde man inte att barn kunde smittas av coronavirus.

Ny forskning har visat att djur kan smittan människan. Det är enklare än du tror. Om du är ute och går med din hund och träffar någon som vovven tycker om kan det leda till att hunden hälsar på den andra personen med sin tunga.

antibakteriell

Smittspridningen är igång. Du har förvandlats till en smittbärare. Det nya viruset skiljer sig avsevärt från en vanlig influensa.

Inkubationstiden med influensa är välkänd sedan länge. Med cononavirus rör det sig om upp till två veckor och flera dagar på objekt. Det är lätt att smitta även om man vidtag åtgärder.

Vad är symtomen då du har smittas av coronavirus?

Nu känner vi till symtomen för corona. Feber är ett vanligt symtom. Den som har ett eller flera av dessa symtom kan vara smittad. Beroende på hur allvarliga symtomen är kan du antingen stanna hemma eller söka hjälp på sjukhus.

Andra symtom påminner om vanliga influensa symtom. Antingen har man ont i lederna eller i huvudet. Vissa drabbas av svår trötthet. Vid andningsbesvär ska du söka hjälp. Det är viktigt att inte vänta för länge om du får svårt att andas.

coronavirus slår olika

Vi tycks reagera olika på coronavirus. Många i USA har tappat luktsinnet till följd av viruset. Vi verkar inte ha samma symtom i Sverige.

Reaktionerna kan skilja sig även inom samma familj. En del blir svårt sjuka och upplever det som en otroligt jobbig influensa medan andra kanske bara får lite ont i halsen.

Ska du testa dig?

Det här är en fråga som kan bli aktuell om du upplever att du har flera av de kända Corona symtomen. Om du får cononavirus konstaterat kan det ju vara en hjälp för dig. Rätt tips och råd är viktiga.

Kanske jobbar du ändå hemifrån och då kanske du inte behöver testa dig. Se till att inte umgås så mycket med andra när du är sjuk. En tid senare är man frisk och då behöver man inte isolera sig längre.

Vatten och vila är det som rekommenderas. Det är möjligt att hjälpa det egna immunförsvaret genom att äta C-vitamin. Man kan äta några gram C-vitamin per dag.

Kolloidalt silver har blivit populärt i USA. ytdesinfektion Man kan köpa det i Sverige också.

Många väljer att spraya kolloidalt silver på frukt och grönt för att döda smitta. coronaviruset dödas om där finns något. IONplus och Holistic säljer bäst.