Bjud vänner på cola zero och sockerfri sockerdricka för bättre hälsa

De flesta vet att socker inte är bra. Men problemet är att sockret finns i det mesta. Det mesta godis innehåller socker. Man kan ju alltid prova sockerfria cola zero.

Den som är hälsomedveten kanske kör med en särskild diet där man inte kan dricka och äta hur som helst. Men man kanske inte vill avstå cola zero eller sockerfri sockerdricka. Då blir läsken avslagen.

Du får cola zero när du vill med en läskmaskin

sockerfri

De läsk du köper i butiken håller inte länge. Det dröjer inte så länge innan colan blir avslagen. Då är den inte god längre.

Med en läskmaskin så löser du problemet med avslagen sockerfri läsk. Då får du läsken så som du vill. Använd din Sodastream och sedan kan du bunkra upp.

Om du köper in koncentraten så har du alltid sockerfri sockerdricka eller cola zero hemma. Tänk inte på sockret.

Tyvärr har alla stora tillverkare gått i samma fälla, att tillverka läskkoncentrat så billigt som möjligt genom att använda en rad illasmakande sötningsmedel. Aromhuset är inte en av dem.

Perfekt för festen

Kanske känner du någon som gillar sockerfri läsk? Alla gillar inte hemmagjord Julmust.

Om det står utan socker så måste det ju vara utan socker. Festen blir en succé med produkter från Aromhuset. Har man provat andra fabrikat innan blir man förvånad.

Då kan du köpa hem lite essens utan socker. Välj de essenser som passar för tillfället.

Sockerfri läsk vid flera tillfällen

Begränsa inte din inneboende skaparkraft när du använder läskmaskinen. Då kan du ju göra den dryck som du känner för just nu. Känn dig för. Du kan göra eget mineralvatten till middagen.

Då smakerna är mycket högkoncentrerade räcker det med 2 droppar essens.

Efter en tid är du smaksäker och vågar göra egna smaker. Var kreativ om du vill men inse att allting inte blir perfekt ihop. Att köra Julmust med cola kanske fungerar men det kan också bli riktigt sliskigt. Läs instruktionerna.

Det behöver inte bli bra bara för att du vräker på koncentrat. lightläsk Den läsk du gör själv blir billigare. Det krävs inte så mycket för att du ska få den rätta smaken. Du får dina drömmars dryck.