Allt-fraktfritt.se tillverkar samt saluför Gräddkola e-vätska till e-cigg

Svedalaföretaget Gert Strand AB har utvecklat Fill-Up eJuice Toffee.se.

shake

Den vätska man röker i e-ciggen kallas för e-juice eller e-juice. Genom Shake N´ Vape-systemet kan vejparen själv ställa in nikotinstyrkan eller välja nikotinfritt.

Denna Gräddkola FillUp är fylld med 20 ml smakvätska i en 32 ml flaska. Användaren sätter därefter till 10 ml nikotinbas av önskad nikotinstyrka – eller basvätska som saknar nikotin.

Därefter skakar man ihop vätskorna till e-juice – Shake N´ Vape – som sedan vejpas. Konceptet benämns Shake N´ Vape eller Shortfills internationellt.

Många slutar röka tobak med e-ciggen för det funkar. Man fortsätter tobaksröka, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av aromer, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Varannan tobaksrökare dör enligt statistiken av sin tobaksrökning så det är många som byter röka tobak av eldade blad och papper mot smaksatt ånga.

E-juice som i e-cigaretten förvandlas till rök (ånga) kan smaksättas med en mängd olika aromer.

Fruktsmaker, karamell-smaker, maträtter, choklad och kryddor är vanliga.

Den nya FillUpen Gräddkola har en smak av Gräddkola med choklad. Svensktillverkad kvalité baserad på 40 års erfarenhet är något vi tror behövs på e-juicemarknaden menar vd Gert Strand.

En engelsk e-juicetillverkare har beställt flavours av oss i många år. Våra aromer satte sannerligen tempo på deras försäljning och vi hoppas komma in på marknaden här i Sverige.

Vi hoppas nå e-cigarettbutiker och internetbutiker och alla som vill bli återförsäljare. Kunder som vill ha personliga varumärken kan få det.

Nikotinvätska i olika styrkor finns också, givetvis TDP godkänd. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Renheten är så hög att livslängden är Två gånger normal kvalitet kinesiskt nikotin. Det fina nikotinet gör att smaken på e-vätskan blir ännu godare.

e-juice

Gert Strand AB startade 1974 och har blivit en av världens främsta tillverkare av smakessenser för dryckesindustrier, bryggerier samt annan livsmedelsproduktion.

Merparten av bolagets tillverkning går på export. Konsumentförpackningar tillverkas av allt från vinsatser till läsk-koncentrat. Aromer för kaffe, kolsyrat vatten och vispgrädde.

Unika läskkoncentrat som smakar som läsk skall smaka och inte kemiska söt-medel, finns i Två sortiment. Aromhuset är varumärket för läskkoncentraten, vilka bara saluförs på internet.T.ex. på allt-fraktfritt.se.