Lär dig hur du enkelt använder msm pulver i ansiktet

Hur får man grann hud? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva professionell hjälp men ifall det mest är så att du då och då får finnig hud alternativt att du har fläckiga partier som du vill behandla så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta en aning msm som svavel kosttillskott och dessutom behandla inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är sannerligen så att man kan få förtjusande hud genom att tillämpa sig av msm pulver i ansiktet. Det här är ett pulver som innehåller ren biologisk svavel som kan läka uppretad hy, reducera ärr av akne och även mildra inflammation. Och det är inte svårt att processa själv med msm pulver som man köper på burk online från till exempel allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera för att därpå mixa med vatten eller med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i suverän kosttillskottburkHög kvalitet Metylsulfonylmetan MSM pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan börja med att bilda en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa omkring 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung samt 1 sked kefir. Blanda och låt masken tjockna till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. Mer info här: artroskosttillskott online

Den här masken ger flera fördelar. Frånsett att du får en läkande verkan så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till nätt hud. Du kan använda samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Stundvis så har man ju fullt okej hud men så dyker det upp en envis finne mitt på näsen alternativt kinden. I det här läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med lite vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du sedan kan dutta på. Det här kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt relativt snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten ger bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt grunda ditt eget ansiktsvatten genom att blanda en sked svavel msm med vatten och därefter hälla detta på flaska.

Betydelsefullt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att vårda huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därutöver så ska du hela tiden se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar mixa och processa.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i åtminstone fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att detta ska giva effekt.

Metylsulfonylmetan utvärtes

Förutom att du kan erhålla finare samt renare hud med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra problem. Vid solbränna så kan en msm blandning giva lindring och därtill så kan man vårda svullnader samt smärta utvärtes med detta pulver.

Ett bra råd kan vara att tillsätta en aning pulver till den produkt som du ändå använder därför att processa din hud med. Blanda inte direkt i burken utan endast i den kräm eller gel som du tar för en engångsbehandling!

Med msmpulver så kan man komma åt stelhet, träningsvärk samt muskelinflammationer med en skonsam utvärtes behandling som är kvick att realisera och som inte kräver mer än lite pulver och lite vatten, så det är inte enbart msm pulver i ansiktet som kan ge en stark verkan.