Så enkelt är det att få bort svettlukt från kläder

Alla kläder tål inte maskintvätt. Men ibland hjälper inte ens en omgång genom tvättmaskinen för att få kläderna att sluta lukta svett. Att få bort svettlukt från kläder kan därför kräva okonventionella metoder.

Du kan använda dig av en luktborttagare som kommer att få bort stanken som du inte kan leva med. Då behöver du inte köpa nya kläder varje gång. Skor tål oftast samma behandling därför kan metoden användas även till detta.

Svettluktsdödaren är för sportkläder. Även en Luktstopparen kan fungera. Båda finns on-line på allt-fraktfritt.

ta

Det har aldrig varit så enkelt att få bort svettlukt från kläder

Det finns flera olika sätt att ta bort röklukt och svettlukt från kläder. Yocoair är ett exempel. Sprayen är så smidig att använda att du kommer åt överallt.

Du kan ta med sprayen när du reser. Sprayen kan även tas med på resan och agera som räddaren i nöden.

Är det verkligen så att det luktar svett?

Man känner ju igen lukterna så det kan uppfattas som en löjlig fråga. Men alla lukter är inte svett. Om du inte är uppmärksam kan kläder ruttna om de glöms svettiga.

En sko lukt spray som också är till för kläder kan ha ämnen som inte alls är bra för kläder. Det ska du komma ihåg. Man vill ju att kläderna ska hålla länge. Undersök alltid om det verkligen är svett det handlar om.

Att tvätta fel är inte bra

Vissa kläder luktar illa ändå. Vissa sportkläder exempelvis. De luktar illa direkt. Kanske tvättar du fel.

Se efter om du ska använda sköljmedel eller inte. dålig lukt dödare
Ju bättre du blir på klädvård desto bättre luktar dina kläder. Så få bort svettlukt från kläder.

Vissa gånger hinner man inte tvätta och då kan en spray fungera bättre. Du kan använda den direkt. Har du provat att ha sprayen i bilen?