Ökad produktion med en modern etikettmaskin

Antal applicerade etiketter spelar ingen roll. Det är alltid en fördel att kunna jobba på ett effektivt och professionellt sätt. Har du fått i uppdrag att göra etiketter? Då behöver du en etikettmaskin för etikettering.

Maskinen ska vara enkel att hantera och den bör passa bra för de etiketteringsprojekt som ska genomföras. En manuell etikettmaskin kan fungera lika bra den. Den kan användas på ett smidigt sätt vilket gör att man blir klar snabbt.

Hur du placerar etiketten har betydelse

Det man inte får glömma bort är att man med etiketteringen måste få en god placering. Streckkoden får inte skrynklas.

Det är därför du ska ha en etikettmaskin. Du får inte flytta på etiketten från gång till gång. SE, ta gärna en titt, en bild äger mer än 1000 ord.

Placeringen av etiketten ska inte vara svår. Det bör ske på ett så bra sätt som möjligt. Det spelar ingen roll vilka etiketter som används. Man bara laddar maskinen med etiketter och kör igång.

klistermärken

Köp en maskin för etikettering till jobbet

Det finns olika typer av maskiner för märkning. Val av produkt är avgörande. Om du vill ha hjälp kan du läsa om vad andra säger. Många gånger så är det så att enklare modeller faktiskt är att föredra.

Behöver du stora volymer av etiketter?

Om du ska trycka fler etiketter så kan du köpa en egen maskin. Det går att köpa billiga etiketter idag. Märkningen blir enklare när man sköter den manuellt.

På ett kontor eller verkstad så kan det finnas personal som har tid att sköta etiketteringen. Man kan också leja andra.

Även större volymer behöver inte ta lång tid och det finns ingen anledning till att låta ett företag ta hand om det hela för en dyr peng. Det är ett arbete som utan problem kan göras hemifrån.

Den som gör jobbet kan fakturera i efterhand.

På jobbet kan det kosta så mycket som 1 kr för 15 sekunder. Att applicera etiketter kan vara ännu dyrare. Man kan utföra jobbet för 50 öre och ändå tjäna bra.

Om du använder rätt klistermärken så blir det rätt från början

Etiketterna måste vara av hög kvalitet. De ska fästa väl så att man inte måste göra om allting. En maskin måste ha rätt grejor för att kunna fungera. Då blir allt en röra.

Om du ska använda en etikettmaskin så måste etiketterna vara bra också. klisterdekaler Högblankt snyggt papper kan göra stor skillnad då man ska presentera och sälja produkten som har märkts. Därför är formen viktig.

Om du ska skriva på kartonger kan du använda Brother P-touch direkttermisk. dustin.se är företaget att vända sig till för billiga etiketter.

För färgutskrifter i fotokvalitet är det Epson7500G skrivare som gäller. Den kostar lite mer att köpa in men har låga produktionskostnader. Googla efter det billigaste priset.

Högblanka fotokvalitet etikettpapper på rulle i Sveriges största sortiment finns på allt-fraktfritt.

Det går bra att fråga sig fram också. Etiketten måste vara fuktbeständig.