Hur kan man ta bort dålig lukt från fötter och skor

Många svenskar lider idag av fotsvett. Men ingen årstid är egentligen befriad från problemet.

Men skäms inte, det är en helt naturlig kroppsfunktion. Genom att använda en spray som är särskilt framtagen för att motverka dålig lukt kan du lösa problemet. Sprayen tar bort den dåliga lukten.

luktborttagare

Via allt-fraktfritt.seerbjuder 2 sprayer. Den ena är Luktstopparen, den är så hudvänlig att den fungerar som deodorant under armarna. Den tar bort svett i 12 timmar.

Gamla skor kan vara svåra att fixa

Det finns förstås skor som är bortom all räddning. Du kan ändå försöka att behandla dem för att se om resultatet blir lite bättre. Men det är nog ingen större ide.

Men när de är helt utslitna är det nog billigare att köpa nya än att reparera dem. Allt kan inte återvinnas. Skor har också en bortre gräns. Använd bara luktborttagningsspray på skor som du fortfarande tycker om att ha på dig.

Nu kan du enkelt ta bort dålig lukt

Det finns olika sprayer för olika områden. Alla produkter håller givetvis inte samma standard. Men när du köper Luktstopparen kan du vara säker på att du får rätt produkt. Skorna håller sin goda kvalitet.

Om du vill nå bäst resultat ska sprayen användas direkt i skon. Spruta på ett lager. Det är det enda som behövs. Vänta en stund innan du använder skorna igen så att sprayen kan verka. Sedan känner du ingen svettlukt mer.

Varför försvinner inte lukten?

Om du försöker att ta bort dålig lukt men ändå känner lukt kan det finnas andra orsaker. Det kan till exempel handla om dina strumpor. Strumpor med bomull luktar sällan.

Prova att byta strumpor. Prova att byta varje 24 timmar. doftborttagare Om man byter oftare så är ju chansen mindre att det luktar. Prova att byta strumpor om lukten fortfarande är kvar.

Även fötterna måste tas om hand. Tvättar du fina fötter också då du duschar? Vid större problem kan man prova att använda Luktstopparen direkt på fötterna.

Illaluktande skor som behandlas med spray fortsätter ju att lukta om fötterna inte behandlas.