Bra glukosamintabletter just för att behandla artros kan man numera beställa på internet

Vi behöver icke mer ge upp och anta att artros är ett növändigt ont tillsammans med ökad ålder. Det finns faktiskt saker att göra och idag så är det känt att man med glukosamin kan mildra symptomen och få bukt med ont i leder och annat som beror på artros. Tidigare var apoteket det enda ställe man kunde hitta bra glukosamintabletter på.

Varför funkar icke glukosamintabletter som man köper på apoteket?

Det är många som tyvärr upptäckt att apotekens glukosamintabletter inte fungerar och ger den effekt man önskat sig. Tyvärr är det så att läkemedelsindustrin klassat detta kosttillskott som läkemedel och därmed givit apoteken ett monopol på denna vara.

Det är också detta som har gett skyhöga priser för en produkt som faktiskt inte behöver kosta så mycket om den gör på apoteket.

glukosamin

Det har gjorts många studier på glukosaminet och man har sett att den bästa effekten kommer då man får i sig 1500 mg per dag. Detta rekommenderade intag oavsett om det har gällt knän, artros i fingrarna eller annan kroppsdel. Men konstigt nog får man bara 625 mg glukosamin per tablett när man handlar på apoteket.

Dessutom så rekommenderas man att ta max 2 tabletter per dag vilket alltså inte räcker för att ge den effekt som man är ute efter. Hur löser man detta? Hitta glukosaminpiller avsedda för djur? Det finns ju både pulver och tabletter i hälsokosthandeln men här rör det sig om produkter med lägre kvalitet som är tänkta för djur. Om du brukar handla online vet du redan att där brukar bra lösningar finnas.

För det fungerar att hitta alldeles perfekta glukosamin i tablettform på nätet

Fabrikatet GlukoPlus från Gelest AB är ett alternativ. GlukoPlus är glukosamin av hög kvalitet som är avsett för människor. Det är precis samma produkt som av företaget säljs i Storbritannien som kosttillskott till människor.

Som tur för oss svenskar finns glukosamin både som pulver och tabletter att handla från exempelvis allt-fraktfritt och prisad på nätet. Det enda luriga är att det här i Sverige måste stå att innehållet är för häst eller hund men innehållet är samma glukosamin som I Storbrittanien.

Förmodligen det bästa sättet att få tag på glukosamin till rätt kvalitet och bra pris. Dessutom så är det ju säkert att beställa från en svensk butik från nätet som håller sig till svenska regler om handel.

Du måste ha en helhetssyn på din behandling av artros för att ha möjlighet att må bättre

Cirka tre veckor är den tid det tar förglukosaminet att börja verka. bästa glukosamin Så lång tid tar det innan din kropp örjar producera smörjmedel till dina leder. Efter den tiden försvinner eller minskar smärtorna. Reklamen säger: hjälper inom 3 veckor.

Men man bör veta att trots glukosaminbehandlingen kanske man inte blir helt av med värken. För att behandlingen ska ge maximal effekt ska det vara en heltäckande behandling med rätt gymnastik.

En sjukgymnast kan visa de övningar som kan vara lämpliga att träna själv på i hemmet. Yoga kan vara ett alternativ att testa. Man kan faktiskt prova om en daglig maklig promenad kan minska värken.

Kanske är den livsstil man har inte är den allra bästa för att minska eller slippa värken helt. Glukosaminet kanske man måsta börja ta redan i 40årsåldern eftersom kroppen redan minskat produktionen av smörjmedel