Allt-fraktfritt.se är en online-butik som nu utökats med ett lägga av med att röka tobak sortiment bland annat med den populära Shake N´ Vape aromen Fläderblommor.

Shake N´ Vape e-juice lanseras på allt-fraktfritt.se med smak av Fläderblommor.se.

e-vätska

E-juice eller e-vätska kallas den vätska man röker (ångar) i e-cigaretter. Nikotinstyrkan ställer användaren in genom att mixa FillUpen med nikotinbas av lämplig styrka – eller nikotinfri bas om hen så önskar.

En FillUp består vanligen av en flaska med smakämne som är fylld till 2/3. Sedan tillsätter man 10 ml nikotinbas eller nikotinfri basvätska för att få önskad nikotinstyrka, oftast 3 mg/ml eller 6 mg/ml.

Sedan skakar man vätskan så den blandas eller snurrar den med en skruvdragare. Inom Sverige heter systemet Shake N´ Vape, känt från hembryggda likörer.

E-ciggen är ett sätt att lägga av med att tobaksröka som ersätter tobaksrök med nikotinhaltig ånga. Man fortsätter röka tobak, men röken består av ånga från e-juice som är en mix av smaker, nikotin och basvätska bestående av Vegetabilisk Glycerin och propylenglykol.

Enligt statistiken dör varannan rökare som inte slutar med tobaksrökning så många byter till e-cigg.

Mängder av smaker kan sättas till e-juice för att vejpas.

Arom av frukter, pepparmint, tuggummi, lakrits, gräddkola och tropiska frukter är populära.

Den nya FillUpen Fläderblommor har en smak av Fläderblommor. Det skall bli spännande att konkurrera med svensk kvalitet då det mesta på marknaden idag är ifrån Kina med olika etiketter, menar företagets vd Gert Strand.

Vi har levererat aromer till en tillverkare i UK i åtskilliga år. Vi hoppas komma in på marknaden så såsom vi såg vår kund i UK göra därborta, deras försäljning bara ökade och ökade och gör så fortfarande.

Alla intresserade återförsäljare, e-ciggbutiker och grossister är välkomna som kunder, säger Gert Strand. Kunder som vill ha egna varumärken kan få det.

Vi tillverkar även nikotinbas av superkvalitet. Helt ren nikotin köps av en tillverka i EU.

Detta nikotin har så hög renhet att livslängden är mer än dubbelt så lång som det billigare kinesiska nikotinet. Vejpare uppskattar den fina nikotinsmaken som tillåter e-juicens smaker komma till sin rätt.

Etablerat 1974 i Malmö och idag placerat i natursköna Svedala levererar Gert Strand AB smaker, essenser och extrakter till allt från lemonad till kaffe.

Export sker till alla världsdelar. Konsumentpack av många proffsprodukter för bryggeri och livsmedelsindustri tillverkas också och kvalitén gillas av konsumenter. Sukralose, ett sötningsmedel tillverkat av socker som skakar som socker, är en populär produkt.

För hemläskmaskin finns goda läskkoncentrat med 80% mindre socker samt även totalt sockerfria. Läskkoncentraten säljs utan mellanhänder på allt-fraktfritt.T.ex. på allt-fraktfritt.se.