Hur använder män och kvinnor sig av msm pulver i ansiktet?

Har du ställt dig frågan hur du kan få en finare hy? Det här är det många som undrar och det är klart att det finns många olika saker som kommer att påverka hur du ser ut i ansiktet. Den som lider av hudsjukdomar kan behöva yrkesmässig hjälp men om det mest är så att du då och då får finnig hud eller att du har fläckiga partier som du vill hantera så kan msm pulver i ansiktet vara en lösning. Man kan samtidigt ta lite msm som svavel kosttillskott och dessutom vårda inifrån.

Msm pulver i ansiktet

Det är rentav så att man kan erhålla förtjusande hud genom att använda sig av msm pulver i ansiktet. Detta är ett pulver som består av ren biologisk svavel som kan läka uppretad hud, reducera ärr från akne och även mildra inflammation. Och det är inte komplicerat att behandla själv med msm pulver som man köper på burk online från exempelvis allt-fraktfritt.se, CDON eller Tradera därför att därnäst mixa med vatten alternativt med salva.

MSM pulver Metylsulfonylmetan hälsokosttillskott på allt-fraktfritt.seMSM pulver hälsokost från allt-fraktfritt.se i bra medicinförpackningHög kvalitet MSM Metylsulfonylmetan pulver

En msm mask för ansiktet

Du kan komma igång med att etablera en ansiktsmask som innehåller svavelpulver. Mixa cirka 2 skedar mirakelpulver med 1 sked aloe vera, 1 sked honung och 1 sked kefir. Mixa och låt masken svälla till. Ge detta minst 30 minuter så att msm pulvret löses upp ordentligt. artros

Den här masken ger åtskilliga fördelar. Utöver att du får en helande följd så kommer pulvret på ett skonsamt sätt skrapa bort död hud vilket också bidrar till grann hud. Du kan nyttja samma mask vid flera tillfällen för den håller upp till två veckors tid i kylskåpet!

Punktbehandling

Emellanåt så har man ju helt okej hy men så dyker det upp en enträgen finne mitt på näsen eller kinden. I detta läget så kan man punkt-behandla med msm. Mixa ett kryddmått med en aning vatten och mixa ordentligt så att det blir till en smet som du sedan kan dutta på. Detta kan upprepas flertal gånger och du bör se effekt någorlunda snart.

Ansiktsvatten

Varför betala dyrt för franska märken som bedyrar att deras ansiktsvatten skänker bättre hud för att det är så naturligt. Organiskt svavel är så naturligt som det kan bli och du kan lätt frambringa ditt eget ansiktsvatten genom att mixa en sked svavel msm med vatten och därpå hälla detta på flaska.

Viktigt att tänka på

Det kan vara bra att värma upp en mask alternativt vatten som man använder för att bearbeta huden med. När msm behandlingen är varm så kan det vara lättare för huden att ta upp svavlet. Därutöver så ska du alltid se till att området som ska behandlas är rent och att dina händer är rena innan du börjar blanda samt behandla.

Man bör också låta svavelpulvret ha kontakt med huden i minst fem minuters tid och gärna upp till en halvtimmes tid för att det här ska giva effekt.

Msm utvärtes

Förutom att du kan få finare samt renare hy med msm pulver så kan detta vara något som hjälper dig med andra bekymmer. Vid solbränna så kan en msm blandning ge lindring och därjämte så kan man behandla svullnader samt smärta utvärtes med detta pulver.

Ett bra råd kan vara att tillägga en aning pulver till den produkt som du ändå använder för att behandla din hud med. Blanda inte direkt i burken utan endast i den kräm alternativt gel som du tar för en engångsbehandling!

Med blott en en aning mängd pulver kan man hastigt få bukt på stelhehet, träningsvärk samt muskelinflammationer..